Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У добру путь!

Шановні гості та співвітчизники!

День Знань в Україні завжди йде за Днем Незалежності, в чому проглядається, на мою думку, глибинний символізм. Бо за 16 років Українська Держава, з огляду на все, не стала по-справжньому українською. Робити її такою належить вам — ровесникам новітньої української державності, сьогоднішнім першокурсникам, які незабаром стануть фахівцями в різних галузях знань. Саме недостатність в кадрах патріотично налаштованих професіоналів, відсутність мужніх та вольових управлінців на всіх державних рівнях гальмують розвиток України — однієї з найперспективніших держав Європи. Тому вас всіх — молодих і талановитих українців — чекає багато роботи на благо своєї Батьківщини!

Ми, представники старшого покоління, дивимося на вас з великою надією і щиро віримо у ваші здібності та ваші чесноти, які допоможуть вам стати справжніми громадянами та високопрофесійними фахівцями. Повірте, що ми також робимо все від нас залежне, аби передати вам по-справжньому незалежну Українську Державу. Тож хай нам всім допомагає Бог у наших добрих намірах і справах! Хай вам щастить, хай вас завжди супроводжує любов і радість від повноцінного студентського життя! У добру путь, дорогі співвітчизники!

Георгій ЩОКІН,
Голова Наглядової ради МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com