Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

В освіті процвітає цинізм, корупція та хабарництво...

Звернення
Керівництву Співдружності Незалежних держав, ОБСЄ,
Європарламенту, міжнародних організацій акредитованих в Україні

Вельмишановні добродії!

Звернутися до Вас примушує безпрецедентна за своїм цинізмом ситуація, яка склалася в системі вищої освіти в Україні.

Міжрегіональна Академія управління персо­на­лом неодноразово звертала увагу міжнародної спільноти на широкомасштабну коруп­цію та хабарництво, якими охоплена система вищої освіти в Україні через багаторічне ого­лювання Міністерства освіти та науки України міністром-соціалістом Станіславом Ніколаєнком за потурання керівника Соціалістичної партії України Олександра Мороза, котрий відомий своїми політичними зрадами.

Викриваючи «мафіозні клани, які захопили Укра­ї­ну», пан Мороз якось уникає від­по­відей на критику його одно партійців, які нині пра­цю­ють у владних структурах. Хоча, при­міром, уже виникло чимало запитань щодо діяльності міністра транспорту та зв’язку Миколи Рудьковського, голови Фонду держмайна Ва­лентини Семенюк, міністра МВС Ва­силя Цушка, і особливо горезвісного «головного освітянина» України Станіслава Нікола­єнка, кот­ро­го Олександр Мороз захищає всіма можливими способами. Хоча добре знає, що освітяни від некомпетентного та злочинного керівництва Ніколаєнка просто стогнуть.

Тема корупції в освіті вже, що називається, зав’язла в зубах. Попри всі голосні заяви чиновників, жодних змін не спостерігається. Лише останнім часом в ЗМІ з’явилась інформація щодо розкрадання Міносвітою близько мільярда державних коштів, виділення багатьох тисяч гектарів сільськогосподарських земель та передачі в управління цілих рад­госпів навчальним закладам Міністерства Агро-про­мис­лового комплексу. Міністерство освіти та науки України продовжує зволікати з вико­нанням судових рішень щодо видачі 4 655 дипломів випускникам МАУП, не зважаючи на численні звернення МАУП та неодноразові оперативні постанови Державної виконавчої служби.

Просимо Вас, як керівників впливових міжнародних організацій, звернути увагу на діяльність Соціалістичної партії України та дати їй відповідну міжнародну оцінку.

 З повагою та надією на розуміння:

Голова Академічної ради Міжнародної Кадрової Академії
та Наглядової ради Міжрегіональної Академії управління персоналом,
заслужений працівник освіти України
Г.Щокін,

Голова Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України,
ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом,
професор М.Головатий

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com