Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Відкритий лист (у дусі запорозьких козаків)

Псевдоміністрові освіти і науки України
С.Ніколаєнку

Минає два з половиною року твого «міністрування» на високій посаді в уряді України. Цей період можна впевнено назвати нищівним для освітян, оскільки нічого доброго твоє перебування на посаді міністра не дало ні Україні, ні її громадянам, а шкоди нароблено чимало, про що багато написано в пресі. Це і поглиблення корупції, і хабарництво у сфері освіти, і розбазарювання коштів державного бюджету на сотні мільйонів гривень, і стримування позитивних тенденцій у розвитку освіти, і закриття навчальних закладів…

Міжрегіональна Академія управління персоналом стояла біля джерел розвитку національної української освіти, оскільки її було створено 1989 року як сучасний виший навчальний заклад з оригінальними навчальним і методичним забезпеченням і дистанційною освітою, про яку інші заговорили в Україні лише у середині 90-х років.

За цей період випущено більш як 3 000 тисяч фахівців, і кожним з них Академія може пишатися, хоч би де він працював — у Секретаріаті Президента України чи Верховній Раді, в Кабінеті Міністрів чи органах юстиції, суді, прокуратурі, в банківській чи то бізнесовій сфері. Тільки серед 400 міських голів України 20 випускників МАУП. В жодному ВНЗ України немає кращого, ніж у МАУП забезпечення навчальними програмами, літературою, зокрема на електронних носіях.

Академія має близько 40 навчально-адміністративних корпусів у всіх регіонах України.

А ти, міністре від освіти, весь час брешеш. Про те, що підготовка в МАУП провадиться у двокімнатних квартирах, що в Академії працює один доктор наук, а не 300. Брешеш по телебаченню в Кіровограді, що МАУП - це бандити, в той час як оприлюднена інформація свідчить про твою особисту причетність до серйозних замовних злочинів, не кажучи вже про злочини проти освіти і бюджетні правопорушення.

Насправді хто знає Академію, а її знає вся Україна, той скаже, що це передовий, національно орієнтований вищий навчальний, науковий і видавничий заклад, де до всіх питань діяльності ставляться серйозно і професійно. Навіть ректор КНУ ім. Тараса Шевченка В.Скопенко, якого «дратують» недержавні ВНЗ, змушений відзначити велику потужність МАУП, особливо її кадровий і ресурсний потенціал. «Шевченківці» та інші ВНЗ щорічно закуповують у МАУП тисячі примірників книг (а всього в Академії видають 1,5 млн книг щорічно).

Якби цей лист писали запорозькі козаки (які, до речі були не соціалістами, а націоналістами), знаючи твою дурнувату пихатість і самозакохану хвалькуватість, вони б сказали: «Який ти в чорта лицар? Ти безбожник, проклятого чорта брат і товариш, і самого люципера секретар! Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, твоїх погроз ми не боїмося, судами, прокуратурами, страйками і газетами будемо битися з тобою. Кіровоградський ти кухар, херсонський петеушник (простіть випускники ПТУ), соціалістичний злодюга, самого гаспида внук, хай би взяв тебе чорт!

Але нинішні козаки (на жаль, не всі) люди цивілізовані, освічені й інтелігентні, тому таких висловлювань не вживають. Якби козаки справді панували, а не грали роль королівських блазнів, як це робить наш «верховний гетьман», такі виплодки комуно-сіоно-соціалістичної системи, як ти, на високі державницькі посади ніколи б не потрапили.

Ми готові відстоювати ці судження і характеристики у судових органах усіх інстанцій. Матеріалів для підтвердження більш ніж достатньо.

Ми не можемо тобі заборонити говорити і далі дурниці, але попереджаємо, що після ганебного виборчого провалу, який неодмінно станеться, захищати тебе в судових органах ніхто не буде і ти віддаси судовим виконавцям все, що накрав за роки «діяльності» у Верховній Раді і МОН. Гадаємо, прокуратура з інтересом перегляне більш як сто заяв і звернень про твою злостиву діяльність і виконає свій конституційний обов’язок з притягнення злочинців до кримінальної відповідальності.

Цей лист направляємо для твоєї зручності за місцем роботи і мешкання, а також друкуємо в пресі.

Українські козаки

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com