Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Правда очі муляє?

Генеральному прокуророві України
О.Медведьку

Шановний Олександре Івановичу!

У газеті «Персонал Плюс», №20 за 30 травня — 5 червня 2007 року (засновник і видавець — ДП «Видавничий дім Персонал») надруковано публіцистично-історичну статтю «Витоки комуно-соціалістичної ідеології», в якій висвітлено питання і історичного минулого, і сьогодення. До того ж майже всі матеріали, використані для написання цієї статті, раніше були надруковані у різних виданнях, про що є посилання в газеті.

Чинним українським і міжнародним законодавством передбачено право збирати і поширювати інформацію, навіть ту, яка комусь і з якихось причин не подобається. Звичайно, правдива інформація про злочини комуно-соціалістичного режиму і сіонізму, які засуджені на міжнародному рівні, не до вподоби їхнім апологетам, до яких сміливо можна зарахувати заступника голови Державного комітету з питань національностей і міграції В.Вороніна.

Виконуючи обов’язки голови Держкомітету, В.Воронін написав наклепницького листа — начебто стаття «Витоки комуно-соціалістичної ідеології» розпалює міжнаціональну і міжрелігійну ворожнечу. До того ж він не роз’яснює, яким саме чином.

Зрозуміло, що повідомлення В.Вороніна є не чим іншим як звинуваченням у злочині, якого не було. Тому він має бути притягнутий до кримінальної відповідальності за ст.383 Кримінального кодексу України.

Дії Вороніна — брутально-злочинне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, що тягне за собою кримінальну відповідальність за ст.171 КК України.

Оскільки все це пов’язано зі службовим становищем В.Вороніна, він має нести кримінальну відповідальність згідно зі ст. 364 КК України.

І раніше В.Воронін з одіозним Г.Москалем намагалися нашкодити національно-свідомим громадянам і виданням. Про це повідомлялося в органи прокуратури, які, на жаль, не змогли притягти цього українофоба і сіонофіла до відповідальності.

Враховуючи викладене вище, просимо провести відповідні дії і прийняти необхідні рішення щодо відповідальності В.Во­роніна. Не можна, щоб людина, яка обіймає таку високу посаду, постійно шкодила законослухняним громадянам і організаціям в їхній законній діяльності.

Директор
Ю.Бондар,

Експерт з правових питань
В.Короткін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com