Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ліцею МАУП — 10 років!

Напередодні Ліцей Міжрегіональної Академії управління персоналом відзначив своє десятиліття з дня заснування.

Навколо події відчувався неабиякий ажіотаж, концертна зала була вщент заповнена поважними гостями, викладачами та співробітниками Академії, батьками, учнями молодших та старших класів, запрошених на урочисті святкування ювілею ректоратом та Наглядовою Радою МАУП.

З нагоди свята, всіх присутніх привітав ректор Академії Микола Головатий: «Шановне товариство, друзі та ліцеїсти! Академія, якій лише 18 років, вже починає відзначати ювілеї. Наш славний Ліцей, якому сьогодні виповнюється десять років, вже також історія — історія тисяч батьків, які своїх діток віддали на навчання до нас, історія десятків викладачів, які тоді працювали й надалі продовжують успішно навчати. Сьогодні я хочу від щирого серця привітати усіх причетних до заснування та діяльності Ліцею, Володимира Ярового, який започатковував цей навчальний заклад, Олега Сайка, директора школи, в якій розміщено наш Ліцей, бо це приклад міцної дружби в ім’я освітнього майбутнього дітей, Ірину Виговську, успішного директора Ліцею, а також усіх інших заслужених викладачів, які вірою і правдою працювали та нині продовжують успішно працювати на благо Ліцею. Низький вам усім уклін та велика вдячність за те, що робите унікальну справу, виховуєте майбутнє нашої держави».

Також ректор МАУП Микола Головатий нагородив почесними грамотами «За сумлінну працю, значний вклад у розвиток Ліцею МАУП та з нагоди десятиріччя» найбільш поважних та заслужених працівників.

Нині у Ліцеї МАУП навчається 289 учнів від 1 до 11 класів у Дніпровському, Дарницькому та Деснянському відділеннях. Набір до Ліцею триває протягом всього навчального року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com