Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Остаточна перемога МАУП

Київський Апеляційний адміністративний суд, який ухвалою від 26 вересня 2007 року поновив Міністерству освіти і науки України термін на апеляційне оскарження постанови Господарського суду Києва від 08.06.2007р. стосовно видачі дипломів студентам Академії, на засіданні 5 листопада 2007 року після всебічного вивчення матеріалів справи прийняв рішення про відмову МОНУ в задоволенні апеляційної скарги і залишив чинним рішення Господарського суду Києва від 08.06.2007 р. у справі №24/735-А, згідно з яким Міністерство освіти і науки України через Державне підприємство «Державний центр інформаційних прикладних технологій» зобов’язане видати випускникам МАУП 2005/2006 навчального року 4655 дипломів.

Вдруге рішення Господарського суду Києва від 08.06.2007р. набуває чинності. Цього разу після повного виконання апеляційної процедури.

Міністерство освіти і науки України може, не чекаючи постанов Департаменту державної виконавчої служби, видати дипломи випускникам Академії. Що швидше видасть, то швидше держава безплатно для себе отримає 4655 фахівців у різних галузях знань: економіка, психологія, соціологія, правознавство. Їх вже давно чекають на підприємствах, установах і організаціях України, оскільки попит на випускників МАУП на ринку праці великий.

Міжрегіональна Академія управління персоналом закликає Міністерство освіти і науки України та Державне підприємство «Державний центр інформаційних прикладних технологій» проявити високе почуття відповідальності за долі тисяч випускників, які готові долучитися до суспільно-корисної праці за отриманим фахом і якнайшвидше видати їм зароблені дипломи.

Академія зі свого боку готова й надалі співпрацювати з МОН у всіх питаннях діяльності для подальшого розвитку освіти і науки на благо України та її громадян.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com