Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кадрові питання — на останок

Верховна Рада України розглядатиме кадрові питання тільки після розгляду пакету законопроектів, які запропонував Президент України.

Про це повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Микола ТОМЕНКО.

Він наголосив, що відбулося засідання ради коаліції за участю голови Верховної Ради України Арсенія ЯЦЕНЮКА та прем«єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО.

За словами М.ТОМЕНКА, було ухвалено рішення у п’ятницю, 25 січня, на розгляд парламенту винести законопроекти, на першочерговому розгляді яких наполягає глава держави. Зокрема, це зміни до Конституції в частині обмеження депутатської недоторканності, законопроект про зміни до закону про статус народного депутата (щодо імперативного мандату та пільг), про Кабінет міністрів, про реформування органів місцевого самоврядування.

М.ТОМЕНКО висловив сподівання, що парламентські комітети нададуть сесійній залі висновки щодо відповідних законопроектів.

«Також не виключено, що будуть розглядатися і кадрові питання. Але це відбудеться в разі успішного розгляду законів», — сказав М.ТОМЕНКО.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com