Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Виставка іграшок

В Національному музеї Т. Шевченка діє виставка «Традиційна українська іграшка».

В Національному музеї Тараса Шевченка діє виставка робіт вихованців гуртків Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України «Традиційна українська іграшка», присвячена Дню Соборності України.

На ній експонується понад сто витворів, які зроблені руками дітей. Такий захід проводиться вже не вперше. Цього разу у виставці взяли участь сорок гуртківців. Вік учасників від 5 до 18 років, а представляють вони гуртки «Гончарик» та «Соломія», якими керують Наталія Трегубова та Ірина Білай.

Демонстрація творів юних митців ще раз довела, що молоде покоління України багате талантами, а заняття в гуртках УДЦПО дають змогу учням зазирнути у минувшину, осягнути витоки творчості нашого народу, виховують у них любов до рідного краю та пошану до своєї історії.

Виготовлення традиційної української іграшки в сучасних умовах є дуже популярним видом декоративно-ужиткового мистецтва, він активно відроджується і розвивається, а тому є не тільки бажаним, а й корисним і важливим у всесторонньому розвитку дітей.

Виставка, робота якої привернула увагу численних відвідувачів, а також засобів масової інформації, буде діяти до 10 лютого 2008 року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com