Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кличко не стане дрібним пайовиком

Блок Віталія Кличка не перешкоджатиме роботі мера Леоніда Черновецького, але жорстко контролюватиме всі його дії — заявив його лідер Президентові Віктору Ющенку під час особистої зустрічі у понеділок, повідомляє прес-служба блоку.

«Ми не дозволимо Черновецькому прийняти жодне рішення, спрямоване на погіршення умов життя киян», — зауважив Кличко. Зустріч між Кличком та Президентом Ющенком була присвячена обговоренню ситуації в Києві після завершення виборів депутатів Київради та міського голови столиці. За словами Кличка, незалежно від політичного формату, в якому працюватиме його Блок у Київраді — в опозиції чи демократичній коаліції, — він захищатиме стратегічні інтереси Києва і киян. А пріоритетним завданням діяльності своєї політичної сили Кличко бачить подолання корупції, що панує у всіх гілках столичної влади. «Хочу розчарувати тих, хто сподівається схилити мене чи мій Блок до співпраці з командою Черновецького. Я прийшов у політику надовго і не збираюся закінчити кар’єру дрібним пайовиком Товариства «Черновецький і партнери» . Я ціную своє чесне ім’я, а тому раджу шукати пасажирів «Титаніка» Черновецького в інших політичних силах», — додав він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com