Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У Президентському університеті МАУП вручили студентські квитки

Найбільший та найкращий недержавний вищий навчальний заклад – Міжрегіональна Академія управління персоналом – у ці дні приймає достойну зміну своїм випускникам, яким ще недавно вручали дипломи.

На місце тих, хто вже починає справжнє професійне життя в політиці, економіці, правовій, культурній, освітній сферах приходять нові майбутні політологи, психологи, соціологи, економісти, юристи, дипломати, які здобуватимуть освіту в МАУП, а згодом знайдуть гідне місце на професійній ниві – в державних установах та приватних підприємствах України та зарубіжжя, і таким чином поповнять лави української еліти. Цими днями понад півтисячі молодих людей приєдналося до великого студентського братства МАУП та отримали студентські квитки. «На сучасному етапі Україні як ніколи бракує управлінців, - наголошує під час зустрічей зі студентами-першокурсниками директор Президентського університету МАУП, професор Валерій Захожай. – Адже немає погано розвинених держав, є лише погано керовані. І майбутнє України залежатиме від вас, адже завтра ви стане управляти країною. Я впевнений, що ви це будете робити професійно, вірю у вас. А ми докладемо максимум зусиль, аби зробити з вас професіоналів». Сучасна управлінська освіта – шлях до успішної кар’єри кожного, хто обирає МАУП своєю Альма-матер. Всі сили, знання і професіоналізм професорсько-викладацького складу Академії спрямовані на реалізацію цього девізу. Тож немає сумніву, що кожен із тих студентів, які нині отримують студентські квитки, а по завершенні навчання отримають диплом МАУП, знайде свій гідний шлях в професійному становленні та розвитку, як висококваліфікований спеціаліст в певній галузі.

Всього студентами Президентського університету МАУП стало 673 особи. Зокрема, серед них 118 стали студентами Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій та 230 – Інституту менеджменту та бізнесу (студенти-заочники здобуватимуть освіту на кваліфікаційних рівнях «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» за спеціальностями «Облік та аудит», «Банківська справа», «Фінанси», «Маркетинг та реклама», «Менеджмент організацій», «Економіка та управління персоналом», «Адміністративний менеджмент», «Медичний та фармацевтичний менеджмент»). Ще 80 абітурієнтів стали студентами Телеуніверситету МАУП, що надає широкі можливості для отримання престижних спеціальностей через дистанційні форми навчання. Студентські квитки першокурсникам вручали директор Президентського університету МАУП, професор Валерій Захожай та директори інститутів Академії. Студенти здобуватимуть вищу освіту за престижними спеціальностями, за якими по завершенні навчання зможуть працювати в органах законодавчої та виконавчої влади, в аудиторських, банківських, страхових, рекламних установах, бізнесових структурах, громадських організаціях. Керівники МАУП висловили свої надії щодо нових студентів Академії, побажали їм успіхів у навчанні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com