Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Демографічна стратегія Третього Гетьманату

Перехід України від старого до нового циклу свого розвитку супроводжується гострою демографічною кризою: зменшенням народжуваності, зростанням смертності, погіршенням якості робочої сили. Найочевидніший шлях подолання цієї кризи полягає в започаткування державної політики заохочення дітонародження серед українців, припинення примусової вакцинації, створення сприятливих умов для фізичного, психічного і духовного розвитку молодого покоління. Серед іншого, молоді подружжя повинні отримувати безвідсотковий державний кредит для придбання й облаштування житла, який погашатиметься на 25% після народження кожної дитини (народження четвертої дитини означає повне погашення кредиту).

Проте для виховання нової генерації українців, спроможних кваліфіковано виконувати роботу, потрібно щонайменше 25—30 років. Якщо ж збережуться нинішні тенденції вимирання, то вже через 10 років нас очікує демографічна катастрофа. Тому, щоб не відбулося «остаточне вирішення українського питання» і «звільнення України від українців», потрібні додаткові заходи.

Завдання швидкого відновлення демографічного потенціалу неминуче постане перед владою Третього Гетьманату. Для його вирішення у нас не більше 5 років. Тому, паралельно з плеканням нової генерації, зусилля держави будуть звернені на активізацію населення середнього і похилого віку. Йдеться про масове оздоровлення й омолодження тих людей, що володіють безцінним життєвим досвідом, є носіями вольових якостей і трудової моралі. 

Нинішня система медичного забезпечення непридатна для вирішення цього завдання – вона може бути лише допоміжним чинником. Річ у тім, що нинішня медицина у своїй масі перетворилася на бізнес, орієнтований на отримання прибутків. Він зацікавлений у розширенні ринку споживачів, тобто хронічно хворих людей. Тому справжня мета нинішньої медицини з домінуючим у ній фармацевтичним бізнесом – не здоровий народ, а населення, якомога ширше вражене хронічними хворобами і готове платити за медичні послуги. Головними методами розширення національного «ринку хронічно хворих» є просування нездорового способу життя (зокрема, руйнування системи масової фізкультури та спорту), харчовий геноцид (алкоголь, тютюн, наркотики, неякісна їжа та вода, шкідливі медичні препарати), примусова масова вакцинація, скупчення людей у забруднених перенаселених містах, створення брудного та агресивного інформаційного поля. Що ж до останнього, то інформаційна агресія є головним чинником підриву здоров’я нації, оскільки негативні думки та емоції безпосередньо руйнують біополе людини, неминучим наслідком чого є хронічні захворювання. Сучасна «офіційна» медицина у своїй масі бореться не з причинами, а з наслідками – і така боротьба за здоров’я населення може тривати як завгодно довго, аж до повного вимирання цього населення. Тому, повторимо, у справі оздоровлення й омолодження дорослого населення нинішня медицина відіграватиме допоміжну роль.

Натомість головну роль відіграватимуть альтернативні підходи, орієнтовані на ліквідацію першопричин хронічних хвороб. По-перше, це відновлення здорового способу життя і профілактика захворювань. По-друге, застосування технологій очищення інформаційної структури людини та зцілення її біополя, що автоматично позбавляє від хронічних хвороб.

Найперспективнішою в цьому напрямі бачиться технологія «Живе Слово», що її створив професійний лікар з великим досвідом Олександр Філатович. Зцілюючий ефект досягається читанням спеціальних ритмічних текстів – т. зв. «цифрон» і «звукон», розроблених автором на основі універсальних законів гармонії. Наприклад:

Звукона Золь

Зірковий корабель серед зірок золотистих

Надає Землі і Людям дзвінке спонукання до руху

Цифрона 12

Душі структура над плоттю домінує

Силою Духа матеріальним управляємо!

Цифрона 25

Променистість Потоку

Чистотою проникнення, зірковою прозорістю

Вилаштовує, змальовує, змінює

Все Суще визначаємо!

Технологія «Живе Слово» існує у двох модифікаціях – спеціалізованій та універсальній.

Застосування спеціалізованих форм «Живого Слова» починається зі встановлення точного діагнозу в київському «Центрі Живого Слова» (як правило, це займає до 15 хвилин). Після цього лікар Олександр Філатович створює для пацієнта спеціалізовану програму читання ритмічних текстів. Періодично (раз на 2—4 тижні) людина проходить в Центрі проміжний контроль і отримує нові зцілюючі форми до повного видужання. Нині у такий спосіб зцілилося понад 7 тисяч людей. Більшість із них вилікувалися від тих хвороб, які «офіційна медицина» вважає невиліковними.

Універсальні форми «Живого Слова» розроблено в 2005 році. Вони призначені для запуску кожною людиною її внутрішнього механізму самозцілення. Тому практика універсальних форм не потребує постановки діагнозу – система сама знаходить найактуальнішу проблему, «розчиняє» її, після чого переходить до наступної проблеми, і так далі до повного одужання. Перші позитивні результати дії технології зазвичай проявляються вже з першого тижня її застосування. Зовнішнім проявом активного зцілюючого процесу може бути короткочасне загострення хронічних хвороб, після чого завжди настає різке поліпшення.

Людина, яка зцілилася за допомогою універсальних форм, зазвичай сама перетворюється на цілителя, оскільки намагається передати отриманий дар своїм друзям і знайомим. У такий спосіб відбувається вибухоподібне поширення знань про технологію самозцілення.

Масове поширення цієї технології дасть змогу за короткий час оздоровити значну частину населення і відновити трудовий потенціал України. Тому просування культури «Живого Слова», покладеного в основу її світогляду, є стратегічним завданням Третього Гетьманату.

Зауважимо, що технологія самозцілення за допомогою універсальних форм не є медициною в її звичному розумінні. Радше це читання божественної поезії, яка гармонізує людину на духовному, психічному та фізичному рівнях. У результаті людина освячує себе і навколишній простір, проявом чого є фізичне зцілення і поліпшення долі – притягання позитивних подій і людей згідно з принципом «чисте прагне до чистого». Тому практика універсальних форм «Живого Слова» не потребує спеціальних медичних знань. Для ефективної допомоги собі та іншим достатньо загального уявлення про людину та здоровий спосіб життя, прагнення до духовного і фізичного розвитку, любові до ближніх і волі їм допомогти. Людина, яка зцілилася сама і передає цей дар іншим, більше нагадує мудрого священика, спроможного підбадьорити людину і вказати їй шлях до самовдосконалення. Нарешті зауважимо, що універсальні форми «Живого Слова» – це суто арійська технологія, яка грунтується тільки на внутрішніх можливостях людини. Для її реалізації потрібні лише знання і воля їх застосувати: «Шукайте перше Царства Божого та правди його, а все інше вам додасться».

Ігор Каганець,
журнал нової еліти «Перехід-IV»
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com