Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

День відкритих дверей в МАУП

19 липня Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує на традиційний День відкритих дверей. Академія гостинно прийматиме у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом.

У цей день абітурієнти зможуть особисто поспілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Академії, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії: на власні очі побачити Бібліотечно-інформаційний центр, навчальні корпуси, комп’ютерні класи, аудиторії, спортивні майданчики та мальовничі парки й алеї на території Академії.

Майбутні студенти матимуть можливість переконатися, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних, політичних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема психології управління та прийняття рішень, мистецтва переконувати та слухати інших. І найголовніше, в Академії студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту.

Цього дня найбільш далекоглядні з гостей мають можливість не лише обрати спеціальність, але й отримати знижку 5%.

День відкритих дверей у МАУП – 19 липня.

Завітайте до нас!

В Академії Вам завжди раді!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com