Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Павло Розенко: «На спеціальному рахунку Уряду для потерпілих від стихії — понад 2 мільйони гривень»

На небюджетний рахунок Уряду, відкритий Державним казначейством України для благодійних внесків та спонсорської допомоги потерпілим від стихійного лиха у західних регіонах, вже надійшло понад 2 мільйони гривень. Про це сьогодні повідомив перший заступник Міністра праці та соціальної політики України Павло Розенко.

„Ми висловлюємо щиру вдячність всім — підприємствам, організаціям, установам, громадянам України, які вже відгукнулися або ще відгукнуться на заклик Уряду надати постраждалим регіонам матеріальну допомогу. Адже збитки, завдані стихією, величезні. Кожна гривня, яка надходить на рахунок, буде спрямована виключно на відшкодування збитків громадянам», — сказав Павло Розенко. За його словами, зібрані кошти перераховуватимуться обласним державним адміністраціям відповідно до розподілів, визначених Робочою комісією, яку очолює Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов. Робоча комісія також здійснюватиме контроль за цільовим використанням зібраних коштів та інформуватиме громадськість про їх цільове використання.

За інформацією першого заступника Міністра, внески на рахунок (станом на 9.00 1 серпня 2008 року) зробили ДП НАЕК „Енергоатом»(1 млн грн), корпорація „Богдан» (250 тис. грн), ТОВ „Євроелектрокомплект» (25 тис. грн), ТОВ „Сівакс» (25 тис. грн), ПОК „Заря» (10 тис. грн), ТОВ „Карат Лтд» (10 тис. грн) і багато інших підприємств, організацій та установ з різних регіонів України. Крім того, кошти особисто перерахували понад 30 громадян. Загальна сума благодійних внесків на рахунку нині становить 2301130 гривень.

„Ми закликаємо всі трудові колективи, громадськість, засоби масової інформації активно включитися у цей благодійний рух. Сподіваємося, що люди, небайдужі до чужої біди, обов’язково відгукнуться і завдяки їм доброчинний рахунок поповнюватиметься щодня», — наголосив Павло Розенко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com