Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Під знаком Жінки

Секс-символ, сексуальна зовнішність, сексуальні голос, музика, одяг, навіть автомобіль. Ці словосполучення, такі характерні для теперішнього часу, означають чи не найвищий ґатунок того, про кого (або про що) йдеться.

По планеті крокує сексуальний бум. На користь кого він відбувається? Хто його пропагує? Куди він приведе усіх нас?

Мало хто заперечить, що авторами «шедеврів» на сексуальні теми, зазвичай, є чоловіки-продюсери, автори та спонсори шоу-проектів, конкурсів краси, редактори всесвітньо відомих журналів та видавництв, кінорежисери (трапляються серед них і жінки, та їх небагато і, будучи схожими за своїм світосприйняттям на чоловіків, у своїй діяльності вони керуються, як правило, далеко не моральними принципами).

Загальновідомо, що нині світ на перехідному етапі до Нової Ери, яка несе людству інший світогляд, інші закони життєдіяльності на планеті та підходи до вирішення багатьох проблем. З цього приводу є багато думок, та найчастіше трапляється передбачення того, що Нова Ера буде розгортатися зусиллями жіночої половини людства, або, як кажуть, «під знаком Жінки». Ось чому чоловіки, відчуваючи, що їх пора керівництва планетою відходить у минуле, розгойдали та штовхають з усіх сил гойдалку сексуальних утіх. Зараз для них жіночий еталон — сексуальна лялька. Ну, може, ще трохи з бізнесовими здібностями. Сексуальними натяками, а то й прямими текстами з усіма непристойними деталями або демонстрацією жіночих принад переповнені літературні та пісенні опуси, кліпи, реклами. А фільми взагалі вже не сприймаються більшістю глядачів, якщо в них немає «постільних» сцен та кадрів з оголеними тілами. І режисери про це добре знають! Практично немає жодного художнього фільму без таких епізодів. Дивлячись та слухаючи усе це, хочеться гукнути: коли ж всі наїдяться того сексу?

Так, чоловіки відчувають, що програли в цивілізаційній грі під назвою «прогрес». Та не визнають цього: хто ж візьме на себе відповідальність за спотворене лице планети з напівзнищеною природою, за криваві сторінки історії з незліченою кількістю відібраних людських життів, нарешті, за засмічені ефір і наші душі! Нізащо не захочуть визнати себе винними ні винахідники та виробники зброї, ні послідовники лідерів жахливих революцій, режимів і репресій, ні прихильники організаторів релігійних походів під знаменами нав’язування віри та полювання на відьом (хоча треба віддати належне Папі Іоанну Павлу II за його вибачення щодо деяких дій католицької церкви протягом всіх років її існування). Ну а нинішні власники кіностудій, телецентрів, керівники масштабних шоу-проектів, ректори університетів культури та автори персонажів на кшталт Вєрки Сердючки лише посміюються.

Та хто ж має відповідати за Землю та долю людства? Настає час впорядкування не тільки тіла нашої рідної планети (до речі — Жінки!), а й простору (аури), який її оточує. Треба негайно розпочати очищення океанів і морів (це — її кров), рік та приток (це — її вени та судини), лісів та садів (це — її легені), ділянок землі з мегаполісами, містами й містечками (це — її шкіра, на якій розмістилися ми, люди, з місією підтримки та розвитку планети, але яких чоловічий егоїстично-параноїдальний інтелект перетворив на шкідливих та небезпечних бактерій). Очищення аури Землі — це впорядкування інформаційного простору і очищення наших, людських, душ від всілякого морального та духовного непотребу.

Матеріальний чинник успішності людини, збагачення грошима, нерухомістю, речами, а не Любов’ю та Добротою, зрештою, та ж сексуальна привабливість — ось нинішні пріоритети так званого прогресу, нав’язаного чоловічою половиною людства, а точніше — тією більшістю осіб сильної статі, які обіймають керівні посади в державних, наукових, фінансових та інших структурах.

Сьогодні в Україні прем’єр-міністр — жінка. А це означає, що є унікальна нагода прориву у майбутнє. Сподіваємося, вона, маючи стальну волю, свою місію таки виконає. Від нашого ж парламенту, беручи до уваги останні події, рішучих та масштабних кроків очікувати не варто, бо більшість його, як і в минулі роки, становлять представники сильної статі, неспроможні кардинально змінити моральний стан суспільства і його духовну атмосферу. А так хочеться звернутися до наших керманичів: не давайте іржі аморальності та бездуховності роз’їдати Душу нашого народу! Споконвіку поняття «жінка», «родина», «дитина» були для українців святими. А тепер? Що з нами діється?! Терміново треба унормувати законодавче та інформаційне поле так, щоб зникли з ефіру передачі та фільми на потворні теми, щоб відповідальні за інформаційний простір люди працювали на його очищення й оздоровлення.

Зараз ми усіма силами намагаємося впровадити у своє життя так званий «європейський стандарт». Безперечно, життєвий рівень підвищувати необхідно. Та чому нашій державі — історичній колисці людства, з якої почався поступ нинішньої цивілізації, не розробити і не запропонувати свій, український, стандарт (ми ж теж Європа!). Наш стандарт повинен починатися не з поняття річного доходу на душу населення у євро або доларах США, а з інших показників. Таких, як зменшення кількості вбивств, самогубств, злочинів, збільшення обсягів видання книжок, постановок фільмів, вистав та написання пісень і випуску кліпів на теми збереження нашої планети, духовного піднесення людини, поєднання її з Космосом (за релігійними поняттями — Творцем, Богом).

Вже недалеко той час, коли ці показники для будь-якої держави стануть обов’язковими і об’єднаються у нове поняття — Планетний (або Космічний) Стандарт. У цей стандарт не впишуться показники матеріальних статків — чи ж то рахунки у банках, дорогі вілли, авто чи коштовності. Новий стандарт, у першу чергу, відображатиме наукові досягнення на шляху виходу в Космос (не на примітивному рівні, який існує зараз у вигляді затратних, шкідливих для Землі і Всесвіту станцій та кораблів, а на інформаційно-чуттєвому рівні). Показником нового стандарту буде також рівень використання космічних знань для відродження нашої планети та досягнення на шляху оздоровлення її аури, зокрема аури усіх землян (виправлення викривленого світогляду людства і буде тим оздоровленням).

А хто може навести довершену чистоту і створити справжній затишок у хаті, прибравши сміття, витерши пилюку, вимивши підлогу та вікна? Вкласти душу у справу прибирання своєї домівки може лише жінка. І лише жінка спроможна серцем почути стогін планети від нерозумного чоловічого «прогресу» та душею відчути біль Всесвіту за його творіння — Землю і Людину.

Наша планета та Всесвіт не можуть не відповісти на агресію людства. Поки що планетні катаклізми невеликі й локальні, і комети поки що обминають нас. Однак терпець Космосу урветься, якщо ми не змінимося. А вкласти всю свою енергію любові у відповідальну, тонку та делікатну справу очищення та оздоровлення тіла Землі спроможна лише Жінка. Її закладені Творцем жертовність, інтуїція, чуттєвість, моральна чистота та материнська вірність (які спотворено в результаті сексуального буму), бажання гармонії душ, а не лише фізичного співіснування з представником протилежної статі, та інші якості, які відповідають космічним, зможуть витягти усіх нас з ями бездуховності.

Р.S. Пропоную розпочати в Україні акцію «Геть бруд з ефіру!». Звертаюся до розробників кліпів, рекламних сюжетів, власників теле- та радіостанцій, їхніх керівників та ведучих: вилучіть зі своїх програм сюжети (реклами, історії, анекдоти, коментарі) з відвертими сексуальними темами. Зрозумійте, що такі теми не додають передачам цікавості і не розвивають ані інтелект людини, ані її духовність, а ще нижче приземлюють душі.

Любов ЧУБ
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com