Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зупинити божевілля

Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявляє, що Грузія готова припинити вогонь у Цхінвальському регіоні й почати переговори з Росією.

Як повідомляє Інтерфакс, про це він заявив журналістам у суботу при відвідуванні поранених у Республіканській лікарні в Тбілісі.

«Я звернувся до президента Росії Дмитра Медведєва з пропозицією разом зупинити це божевілля», - сказав Саакашвілі. Водночас МЗС Росії заявив про дві умови припинення вогню в Південній Осетії - Москва вимагає від Тбілісі вивести всі формування із зони конфлікту і негайно підписати угоду про незастосування сили.

Коментуючи заяву Саакашвілі, заступник міністра іноземних справ Григорій Карасін заявив, що «така пропозиція, як ми уявляємо, була б цілком логічною від грузинського президента, але при дотриманні ним двох попередніх умов: перше - виведення всіх грузинських збройних сил із зони конфлікту, друге - негайне підписання угоди з Південною Осетією про незастосування сили».

«Після цього можна було б серйозно поговорити про подальше», - цитує Карасіна УНІАН з посиланням на Новости-Грузия.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com