Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко отримала повістку

Прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко запросили у Генеральну прокуратуру 11 вересня.

Про це Тимошенко сказала на прес-конференції в понеділок у Києві.

«Я отримала на 11 вересня повістку в Генеральну прокуратуру», — сказала вона.

Прем’єр також розповіла про те, що має інформацію про прослуховування своїх телефонних розмов. «Я маю сьогодні безліч прослуханих телефонних розмов, і нам підтверджують, що сьогодні ведуться всі ці дії», — сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що сьогодні чиниться тиск на заступників генпрокурора, яким обіцяють, що у разі, якщо вони порушать проти прем’єр-міністра кримінальну справу, то Президент подасть їхні кандидатури на посаду генерального прокурора. «Практично сьогодні чиниться тиск на деяких заступників генерального прокурора і здійснюються обіцянки, що якщо вони порушать проти прем’єра кримінальну справу, то Президент подасть їхні кандидатури на посаду генерального прокурора», — сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, пре­м’єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв’ю The Fіnancіal Tіmes заявила, що цілком серйозно розглядає можливість участі у виборах Президента України в 2010 році.

Сайт «Кореспондент»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com