Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко їде до Путіна

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко планує най­ближчими тижнями провести переговори з російською стороною щодо укладання угоди на поставку газу до України.

Про це Тимошенко заявила у понеділок на брифінгу в Полтаві, відповідаючи на питання щодо термінів проведення переговорів з РФ із цього питання, повідомляє УНІАН.

«Те, що я планую зробити найближчим часом, це провести переговори з керівництвом Росії про укладення стратегічної довгострокової угоди із забезпечення України природним газом…», — сказала прем’єр.

«У нас вже майже не залишилося часу для переговорного процесу, і я сподіваюся, що в най­ближчі тижні ми обов`язково зможемо обговорити це питання з російською владою і підписати відповідну угоду», — сказала Тимошенко, зазначивши, що документи необхідно підписати якнайшвидше, «щоб кожен грудень не ставав місяцем стихійного лиха через брак газу в Україні».

На уточнююче питання, чи можуть бути підписані документи в жовтні, пре­м’єр сказала, що це може відбутися тоді, коли Росія буде готова продовжити ці переговори «після всіх стресових політичних ситуацій».

Прем’єр-міністр висловила переконання, що переговори з Росією із забезпечення України природним газом проходитимуть гармонійно, конструктивно, з урахуванням інтересів двох країн, що дозволить вийти на підписання довгострокового контракту.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com