Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

День юриста в МАУП

Днями у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося святкування професійного свята Дня юриста. Це свято відзначають в Україні з 1997 року. В Академії вже стало доброю традицією вітати у цей день людей, девізом усього життя яких стало гасло: «Знати право, служити праву, захищати право!».

На свято були запрошені представники наглядової ради МАУП, ректорату, директори департаментів, інститутів, професорсько-викладацьких склад і, звичайно, студентство Інституту права імені  КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО — майбутні юристи, адвокати, судді, прокурори, нотаріуси, які служитимуть людям на ниві закону. У вітальному слові ректор МАУП Микола Головатий побажав усім, хто співвідносить з собою це свято, наснаги до праці, професійного зростання та сил для розбудови правничої системи нашої держави і служіння їй. «Правник завжди стоїть на захисті людини і держави. Разом з правниками це свято відзначають усі, для кого принципово важливі закон і порядок. Правова культура потрібна кожній людині у сучасному світі. Це поняття прививають в Академії, перш за все, студентам одного з кращих інститутів МАУП — Інституту права. У цей день — найщиріші привітання саме їм — нашим студентам, які обрали Академію і довіряють їй.» — підкреслив ректор МАУП.

Під час урочистої частини свята було вручено почесні нагороди та грамоти відомим юристам м. Києва, а також викладачам Академії, зокрема Кирилу Муравйову, Олександру Медвєдєву, Юрію Ящуринському, В’ячеславу Іванову, Геннадію Семакову та іншим. Серед нагороджених почесних гостей був і чемпіон світу з греко-римської боротьби Володимир Шацьких, який також навчається в Інституті права МАУП.

Після урочистої частини — подарунків і квітів — зібрання продовжилося святковим концертом, організованим студентським активом Академії. Привітати своїх колег завітав, зокрема, співочий Ансамбль Академії «Глорія».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com