Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

АКАДЕМІЯ вітає нових студентів

Найбільший та найкращий недержавний вищий навчальний заклад — Міжрегіональна Академія управління персоналом — у ці дні приймає достойну зміну своїм випускникам, яким ще недавно вручали дипломи. На місце тих, хто вже починає справжнє професійне життя в політиці, економіці, правовій, культурній, освітній сферах приходять нові майбутні політологи, психологи, соціологи, економісти, юристи, дипломати, які здобуватимуть освіту в МАУП, а згодом знайдуть гідне місце на професійній ниві — в державних установах та приватних підприємствах України та зарубіжжя, і таким чином поповнять лави української еліти.

Цими днями біля тисячі молодих людей приєдналося до великого студентського братства МАУП та отримали студентські квитки. 255 з них — студенти Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій (студенти-заочники здобуватимуть освіту на кваліфікаційних рівнях «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» за спеціальностями «Облік та аудит», «Фінанси і кредит», «Маркетинг»).

Слова вітання на адресу студентів звучали від генерального директора президентського університету Валерія Захожая, який наголошував на важливості свідомо обраної професії. «Високих польотів, успіхів у навчанні», — як настанова звучали слова генерального директора.

Урочисте вручення студентських квитків проводила декан факультету заочних форм навчання Олена Фещенко «Будьте дружними! Щоб кожен, хто отримав студентський квиток, отримав і диплом» — побажав декан факультету.

Студенти здобуватимуть вищу освіту за престижними спеціальностями і по завершенню навчання зможуть знайти своє місце в органах законодавчої та виконавчої влади, в аудиторських, банківських, страхових, рекламних агенціях, бізнесових структурах, громадських організаціях. Керівники МАУП висловили свої надії щодо нових студентів Академії, побажали їм успіхів у навчанні.

Хай щастить! Натхнення, успіхів, всього найкращого Вам шановні студенти!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com