Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Криворіжсталь хоче знизити собівартість продукції

«Арселор Міттал» пропонує Мінпромполітики і Фонду державного майна України створити спільну робочу комісію для внесення змін до графіка виконання зобов’язань, узятих на себе в ході приватизації ВАТ «Криворіжсталь».

Така можливість передбачена відповідними положеннями угоди про приватизацію. Крім того, представники під­приємства проінформували Мінпромполітики, що однією з найгостріших проблем на сьогодні стала відсутність попиту на продукцію компанії на зовнішньому, так і на внутрішньому ринках. У зв’язку з цим керівництво компанії звернулося до фахівців Мін­промполітики з низкою іні­ціатив, метою яких є сприяння зменшенню собівартості продукції, зокрема, за рахунок фіксації на низькому рівні тарифів на електроенергію і залізничні перевезення. У свою чергу міністр промислової політики Володимир Новицький відзначив, що запропоновані шляхи подолання кризисних явищ будуть розглянуті на відповідних робочих нарадах уряду. У вересні в порівнянні із серпнем «Арселор Миттал Кривій Ріг» скоротив виробництво готового прокату на 23%, або на 90,00 тис. тонн до 301,00 тис. тонн.
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com