Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студентські роки не забути!

Сьогодні у МАУП відбувся урочистий випуск студентів Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу ім. Богдана Хмельницького Міжрегіональної Академії управління персоналом. 130 випускників стаціонарної форми навчання досягли освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і отримали відповідні дипломи (20 з яких — з відзнакою). Академія підготувала нових фахівців зі спеціальностей «Менеджмент» («Економіка та управління бізнесом»), «Управління персоналом і економіка праці» («Економіка та управління персоналом»).

Під звуки Гаудеамусу до зали увійшли члени почесної президії: ректор МАУП Микола Головатий, заступник директора Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу ім. Богдана Хмельницького Тетяна Самійленко, декан факультету стаціонарних форм навчання Світлана Бойко.

У цей день звучали найкращі вітання на адресу випускників від їхніх викладачів, які стали для всіх педагогічними наставниками, відкрили премудрості професії та показали шлях у добру путь. Микола Головатий побажав випускникам щастя, добра, гараздів та успіхів: «Нехай вас береже Бог!» — традиційно звернувся ректор до студентів. Самі ж випускники мали нагоду висловити свою повагу викладачам і звернутися до присутніх зі словами подяки за науку, розуміння та терпіння. А своїм колегам колишній студент Олександр Щербатий побажав: «Хай кожному усміхнеться доля! Творчої наснаги і піднесень». Сльози на очах бриніли у випускниці Сніжани Рогової: «Студентські роки — найкращі! Нам їх ніколи не забути!»

У добру путь, дорогі випускники! Нехай знання, здобуті в Академії, будуть постійними супутниками на шляху до професійних вершин! Наполегливості та натхнення!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com