Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Заочники отримали дипломи

Сьогодні відбулась урочиста церемонія вручення дипломів студентам заочної форми навчання, а нині молодим фахівцям — спеціалістам в галузі психології та соціології. Документи про вищу освіту — дипломи бакалавра, спеціаліста та магістра МАУП отримали 137 випускників інституту. 18 студентів закінчили навчання з відзнакою.

Привітати колишніх студентів прийшли викладачі інституту соціальних наук і самоврядування Г.А. Алієва Міжрегіональної Академії. Ректор МАУП Микола Головатий побажав випускникам стати справжніми фахівцями, «майстрами людських душ». Директор Інституту соціальних наук і самоврядування Іван Бідзюра наголосив на важливості професії психолога та соціолога: «Ви — нова плеяда української еліти. Якщо кожен десятий не є інтелігентом — суспільство деградує. Ви можете змінити життя на краще! Самовдосконалюйтесь і продовжуйте освіту!» Завідувач кафедри медичної психології та психокорекції Анатолій Чуприков у вітальному зверненні зазначив: «Здобуті в Академії знання, безумовно, кожному із вас знадобляться. І де б ви не працювали — в медичній сфері, державній установі, або просто виховували вдома дитину — професійні уміння та навички необмінно стануть вам у нагоді!»

Високий рівень кваліфікації випускників кращого недержавного вузу України — Міжрегіональної Академії управління персоналом — обов’язково знадобиться на професійній ниві кожного, підтвердить високе звання кращих із кращих.

У добру путь, випускники! Професійних здобутків, щастя і добра!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com