Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Заарештували підозрюваних

Поліція Єгипту заявила в понеділок, 23 лютого, про арешт трьох осіб, яких підозрюють у причетності до вибуху в туристичному центрі Каїра, в результаті якого загинула туристка з Франції і ще 24 особи отримали поранення.

Крім того, поліція не уточнює, скількох осіб допитують, повідомляє AFP. За даними міністерства охорони здоров’я Єгипту, в результаті вибуху, що прогримів у неділю ввечері в туристичному центрі Каїра районі Ель-Хусейн, де знаходиться популярний східний базар Хан аль-Халілі, загинула 17-річна туристка з Франції.

Ще 24 особи, серед яких 17 французів, один громадянин Німеччини, троє підданих Саудівської Аравії і троє єгиптян, отримали поранення.

У даний час з лікарень виписано 19 осіб. Ще п’ять постраждалих залишаються в лікувальних установах.

За даними поліції, саморобний вибуховий пристрій, який начинено шматками металу і цвяхами, знаходився під кам’яною лавкою на площі перед мечеттю Ель-Хусейн. Представники сил безпеки, що прибули на місце події, виявили ще один вибуховий пристрій, який вдалося вчасно знешкодити.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com