Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Захопили деражадміністрацію

Працівники ТОВ «Херсонський машинобудівний завод» (ХМЗ) захопили перший поверх будівлі Херсонської обласної державної адміністрації і обласної ради.

Близько 500 робітників ХМЗ прийшли у понеділок о 9.00 до будівлі ОДА і обласної ради в центрі Херсона і вимагали зустрічі з керівництвом ОДА і ради для вирішення питань виплати заборгованості з зарплати.

Частину пікетувальників, близько 200 осіб, запросили до малої зали ОДА на першому поверсі будівлі для зустрічі з головою облдержадміністрації Борисом Сіленковим, повідомляє УНІАН.

Губернатор пояснив працівникам ХМЗ, що з боку адміністрації вже зроблено все, що в її компетенції: питання зараз знаходиться на рівні уряду і вирішується, але для розв’язання проблеми потрібен час. Однак розмова із знервованими відсутністю грошей людьми відбувалася в підвищеному тоні.

Після зустрічі люди відмовилися покинути адміністративну будівлю. Як повідомив керівник незалежної профспілки «Петровець» Леонід Немченок, «ми захопили перший поверх адміністрації і будемо утримувати доти, доки не виконають наші вимоги: виплатять борги з зарплати і почне працювати підприємство».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com