Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Переможці вже відомі

У рамках проведення Міністерством освіти і науки України щорічного Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та з метою активізації науково-дослідної роботи студентів і створення умов для її творчого зростання в Інституті соціальних наук і самоврядування Г.А.Алієва МАУП був проведений Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з вікової і педагогічної психології.

Сьогодні, директор Інституту соціальних наук і самоврядування Г.А. Алієва МАУП Іван Павлович Бідзюра вручив дипломи переможцям конкурсу студентських наукових робіт з вікової та педагогічної психології. І місце зайняла студентка ІІІ курсу Арсеньєва Олена, ІІ місце дісталося Радченко Наталії, ІІІ місце розділили між собою Талаленко Олександр і Марченко Сергій. Іван Павлович Бідзюра привітав переможців і побажав нових перемог у науковій роботі: «Головне — не зупинятися на досягнутому. Впевнено крокуйте вперед і це допоможе вам здобути нові високі наукові досягнення». Роботи студентів були підготовлені за науковим керівництвом заступника кафедри загальної і практичної психології, доктора філософії в галузі психології Шопши Олени Леонідівни.

Цей конкурс проводився з метою активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу, створення системи широкого залучення студентів до участі у наукових проектах.

Роботи переможців надсилаються для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт, який відбудеться у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди.

Міжрегіональна Академія управління персоналом надає всі умови для розвитку наукового потенціалу своїх студентів. Всеукраїнські конкурси, практичні конференції, круглі столи стали невід’ємною формою організації наукової роботи студентів. Тож бажаємо успіхів молодим науковцям.

 

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com