Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Весна іде — красу несе…

У МАУП відбувся конкурс "Студентська красуня-2009"

Обирати найкрасивішу дівчину міста, країни, світу вже стало традицією. Не оминули своєю увагою конкурс краси і у Міжрегіональній Академії управління персоналом, де щороку на початку весни серед студенток обирають найпривабливішу, найдотепнішу, найрозумнішу дівчину. В чудовий весняний день — 12 березня — коли перше весняне сонечко дарувало тепло свого проміння, дівчата Міжрегіональної Академії управління персоналом подарували всім глядачам свято краси та творчості.

Надзвичайних зусиль для організації і проведення конкурсу доклала проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Бі­жик: Конкурс «Студентська красуня» — це гімн вишуканості, красі, творчості, елегантності, це своєрідна професійна сходинка, яка допомагає у майбутньому кар’єрному злеті кожної дівчини».

Цього року у конкурсі взяли участь 11 учасниць — 7 з Києва та 4 з Одеського інституту МАУП. Обирати кращу було не легко, оскільки всі дівчата по-своєму оригінальні. Члени журі в першу чергу звертали увагу не лише на творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані, оригінальність виступів дівчат,  а й на вбрання, яке підбирали для себе учасниці. Серед конкурсних завдань — «Весняні фантазії» — завдання продемонструвати власні таланти та здіб­ності з хореографії, декламації, вокалу, поетичної та театральної творчості, «Мій ідеал» (парад жіночих образів — літературних, історичних чи навіть вигаданих учасницями), «Пляжний сезон» (дефіле у купальних костюмах), «Королева об’єк­тиву» (портфоліо), «Парад вечірніх суконь» (останній вихід конкурсанток у вечірньому вбранні).

За рішенням журі, перемогу та звання «Студентська красуня МАУП 2009» здобула студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики МАУП Анастасія Іванцова, яка постала перед глядачами та журі в образі дівчини-весни. «Я отримала надзвичайне задоволення від конкурсу і масу позитивних емоцій, я довела собі, що я чогось варта в житті і триматиму цю марку і надалі. Участь у конкурсі — одне з найяскравіших вражень у моєму житті, адже це спілкування з новими людьми, а головне в конкурсі — це вміння працювати в команді», — зазначила перша красуня МАУП. Активну громадську позицію та талант організатора під­креслила у своєму привітанні переможниці Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Вікторія Вікторівна Галайдюк.

Друге місце і звання «Віце-міс МАУП» отримала надзвичайно яскрава студентка Одеського інституту МАУП Поліна Руденко, родзинкою її виступів були театралізовані постановки, а у конкурсі «Мій ідеал» вона постала в образі неперевершеної Коко Шанель. Образ ділової жінки-журналіста став ідеалом вишуканої, елегантної і цілеспрямованої студентки Інституту права Кароліни Довгаль, яка здобула ІІІ місце і титул «Віце-міс МАУП».

Вітаємо всіх дівчат зі святом молодості та краси, адже кожна з учасниць отримала власний титул в одній із номінацій.

Результати конкурсу «Студентська красуня МАУП — 2009»: Валерія Молібог (Одеський інститут МАУП) — Панна артистичність; Маргарита Злиденко (Одеський інститут МАУП) — Панна симпатій журі; Наталія Мороз (Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій) — Панна чарівність; Анастасія Зінченко (ЕПТ при МАУП) — Панна фото; Інга Гайова (ЕПТ при МАУП) — Панна глядацьких симпатій; Анастасія Іванцова (Інститут міжнародних відносин та лінгвістики) — Міс МАУП (І місце); Поліна Руденко (Одеський інститут МАУП) — Віце-міс МАУП (II місце); Олена Бабенко (Інститут міжнародних відносин та лінгвістики) — Панна елегантність; Кароліна Довгаль (Інститут права) — Віце-міс МАУП (III місце); Юлія Чебан (Одеський інститут МАУП) — Панна досконалість; Дар’я Боярчук (Інститут менеджменту та бізнесу) — Панна загадковість.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com