Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Наступне покоління Audi A8 2010

Німецьке видання Automobilwoche підтвердило інформацію про те, що компанія Audi готує випуск наступного покоління Audi A8.

Представник Audi, в інтерв’ю Automo­bilwoche сказав: «Наш новий флагман з’явиться в наступному році». Раніше ми повідомляли, що нова Audi A8 буде оснащуватися двома дизельними та двома бензиновими двигунами, які будуть включати 3,0 л. і 4,2 л. агрегат V-8. Але тепер з’явилися чутки і гібридної версії автомобіля, на відміну від моделей Mercedes-Benz S-класу і BMW 7-ої серії. Крім цього в компанії дуже активно працюють над зниженням споживання палива та викидів відпрацьованих газів. Ймовірно, що паливне споживання автомобілів цієї марки знизиться за рахунок оснащення нових моделей автоматичною коробкою передач та системою «старт-стоп». У свою чергу модель Audi S8 може отримати новий двигун V-10 FSI, об’ємом 5,0 л. і потужністю 620 к.с. Так само цілком ймовірним виглядає те, що Audi буде використовувати ASF II, це друге покоління алюмінієвої конструкції кузова, з використанням спеціальної піни, яка надає каркасу жорсткість і міцність. Точна дата дебюту нової Audi A8 2010, звичайно ще не відома. Якщо це станеться у вересні, на автосалоні у Франкфурті, то це буде подарунок все шанувальникам марки.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com