Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

США не вводитимуть війська у Пакистан

Президент Барак Обама після консультацій з пакистанським урядом заявив, що США переслідуватимуть лідерів Аль-Каїди, в тому числі на території цієї країни.

Водночас, в одному із інтерв’ю Обама заявив, що Сполучені Штати поважають суверенітет Пакистану і не збираються вводити на його територію американські війська.

Обама додав, що США повинні підтримувати пакистанську владу у період «значно більшої відповідальності» за результати їх операцій проти Аль-Каїди і руху Талібан у прикордонних з Афганістаном районах країни.

Нагадаємо, 28 березня представники військового командування США заявили про наявність доказів того, що деякі високопоставлені співробітники військової розвідки Пакистану (ISI) надають підтримку талібам.

Як повідомлялося, 27 березня президент США Барак Обама представив нову стратегію США в Афганістані та Пакистані, яка повинна стати відповіддю на «все більш небезпечну ситуацію» у регіоні.

 

За матерiалами Радіо Свобода

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com