Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вітання з нагоди ювілею МАУП

Шановний Георгію Васильовичу!

Прийміть від колегії Головного управління України в Полтавській області і мене особисто щирі та сердечні вітання з нагоди 20-річчя від дня створення Міжрегіональної Академії управління персоналом!

Дозвольте висловити слова щирої шани і подяки всім працівникам Академії за відповідальне ставлення до роботи, неоціненний внесок у справу виховання молодих кадрів. Адже молодь — це майбутнє України, і саме від неї залежить якою буде наша країна завтра.

У цей урочистий день зичимо Вам, шановний Георгію Васильовичу, міцного здоров’я, людського щастя та благополуччя!

Нехай і надалі Ваш шлях, буде щедрий добром, багатий успіхами і захоплюючий новими планами, а Ваша сила, житттєва енергія, творча наснага будуть гарантом успішного виконання високого громадянського обов’язку перед Вітчизною!

З повагою начальник, ГУМВС в Полтавській області генерал-майор міліції М.Цимбалюк

 

* * *

Уважаемый Георгий Васильевич. Поздравляю Вас и весь коллектив с 20-летием Академии. Желаю успехов, радости жизни.

Виталий Курашик

 

* * *

Ректору, колективу та студентам Міжрегіональної Академії управління персоналом

Дорогі колеги!

Щиро вітаю кожного з вас з 20 річницею заснування Міжрегіональної Академії управління персоналом. За час свого існування академія виростила сотні лідерів — кваліфікований управлінців, керівників виробництва, бізнесменів, фінансистів, менеджерів, юристів, маркетологів, соціологів, психологів. Сьогодні кожен з них вкладає свою працю у будівництво української держави. Певен, що високий професіоналізм та від­даність справі колективу і вихованців Академії піднесуть Україну на щабель високо розвинутої держави світу.

Бажаю здоров’я, щастя, невичерпної енергії та нових звершень задля добробуту Батьківщини.

З повагою міністр регіонального розвитку та будівництва України В. Куйбіда.

 

* * *

Голові Наглядової Ради МАУП, Заслуженому працівнику освіти України Г. Щокіну

Шановний Георгію Васильовичу!

Хочу висловити Вам щиру подяку та відзначити те, що для мене є великою честю бути запрошеним на урочисте святкування річниці з нагоди заснування Академії. Однак, на жаль, обставини складаються так, що в цей час я вимушений поїхати у закордонне відрядження. У зв’язку з цим не зможу приєднатися до вас, що для мене є великою прикрістю. Проте впевнений, що нам ще випаде приємна нагода для зу­стрічі.

Дозвольте від щирого серця побажати Вам натхнення у роботі, цікавих ідей та можливості для їх реалізації, що, у свою чергу, сприятиме процвітанню та розвитку Академії. І оскільки молодь — наше майбутнє, а знання— це сила, то нехай студентство МАУП буде розумним, перспективним, впевненим у собі та творить добрі справи на благо нашої країни.

 

Народний депутат
УкраїниВладислав Каськів

 

* * *

Република България

Областен управител на област с административен център Благоевград

ДО ПРОФ. Д-Р Г.В.ЩОКИН ПРЕЗИДЕНТ НА МЕЖДУРЕГИОНАЛНА АКАДЕМИЯ ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА

ПРОФ. Д-Р В.Б.ЗАХОЖАЙ

РЕКТОР НА МЕЖДУРЕГИОНАЛНА АКАДЕМИЯ ПО УПРАВЛЕНИЕ

НА ПЕРСОНАЛА

Уважаеми господа,

За мен е чест да ви приветствам по случай двадесетгодишния юбилей от създаването на Междурегионална академия по управление на персонала в Киев — Украйна.

С особено удоволствие изразявам своето уважение и признателност към успехите и приноса на Академията за просветното развитие в Благоевградски регион. Заслужена е благодарността към вапіата всеотдайност, с която изграждате елитни кадри във вашата научна и практическа област.

Вярвам, че в своето развитие и у нас Междурегионалната академия по управление на персонала заслужава да намира основателно съпричастие и подкрепа от обществото и от държавните институции.

Приемете моите най-искрени пожелания за много здраве, нови успехи, благоденствие и щастие.

На добър час!

 

С уважением, Владимир Димитров
Областен управител на област Благоевград

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com