Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Прогрес у взаєминах

Перспективи співпраці між Україною та Світовим банком обговорили сьогодні у Вашингтоні віце-прем’єр уряду Григорій Немиря і керівний директор СБ Нгозі Оконджо-Івеала, повідомляє прес-служба уряду.

На зустрічі було відзначено «прогрес у вза­єминах України з Світовим банком і висловлено готовність розширити масштаби співпраці».

Немиря поінформував керівного директора банку про «зусилля уряду Юлії Тимошенко, спрямованих на подолання наслідків світової фінансової кризи».

В суботу віце-прем’єр провів зустріч з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініком Стросс-Каном. Сторони обговорили питання, пов’язані з досягнутими нещодавно домовленостями про надання Києву другого транша кредиту МВФ.

Нагадаємо, Україна може отримати другий транш кредиту МВФ в розмірі близько 2,8 млрд доларів у другій половині травня. Робоча угода з цього приводу досягнута, але вона підлягає затвердженню на Раді директорів МВФ, засідання якої має відбутися до середини травня.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com