Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дозволять вуличні гонки?

У Харкові вуличні гонки на мотоциклах найближчим часом будуть легалізовані, повідомив заступник начальника управління ДАІ в Харківській області Олександр Азацький.

«Заборонити гонки мотоциклістів не вдається, тому співробітники ДАІ вирішили цьому руху додати офіційний статус, щоб мотоциклісти не порушували правила дорожнього руху і не заважали його учасникам. ДАІ вже майже досягла домовленості про співпрацю з організаторами вуличних гонок», — відзначив Азацький.

За його словами, найближчим часом планується визначити спеціальні місця і час проведення гонок. Також передбачається, що співробітники МВС, ДАІ, МНС і лікарі забезпечуватимуть правопорядок і безпеку проведення гонок.  

За словами замначальника обласного ДАІ,  в інших містах вже давно проводяться офіційні гонки на спеціально відведеній території.

У Харкові такі гонки проходять на вулиці Роганській, в районі Пятихаток, на проспекті Гагаріна, на вулиці Гвардійців Широнінців, на проспекті Леніна.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com