Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нові Volkswagen назвали Amarok

Volkswagen назвав ім’я свого нового пікапа. Він називатиметься Amarok. У міфології ескімосів саме словом Амарок називали гігантського вовка, який переслідує і вбиває будь-якого, хто зважиться на полювання вночі. Причому, Амарок відрізнявся від інших вовків тим, що полював тільки поодинці, а не в зграї. Ну а ми відзначимо, що Amarok — це ще і назва комп’ютерної програми для програвання аудіофайлів для GNU/Linux, Mac OS X, інших Unix-подібних операційних систем і Microsoft Windows.

Представники Volkswagen запевняють, що новий пікап — побудовано з чистого листа (раніше всі припускали, що в його основу ляже платформа від Touareg). Перший час Amarok продаватиметься тільки у версії з чотирма дверима і повнопривідною трансмісією. Але трохи пізніше з’явиться дводверна модифікація з приводом тільки на одну вісь, яка буде набагато дешевша.

Збиратимуть Amarok на заводі поблизу Буенос-Айреса в Аргентині. Продажі автомобіля стартують весною 2010 року. Спочатку він буде доступний тільки на ринку Південної і Центральної Америки, а літом 2010 року з’явиться в Європі, Росії і Африці. А ось продавати Amarok в США поки не планується. І це дивно, адже саме США є найбільшим ринком збуту пікапів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com