Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ухвалено бюджет

Кабмін ухвалив проект Державного Бюджету на 2010 рік. Рішення прийнято одноголосно всіма членами Кабінету Міністрів України, повідомляє урядовий портал.

Як повідомив в.о. Міністра фінансів Ігор Уманський, сьогодні на розгляд уряду виносився доопрацьований проект Державного бюджету-2010, в якому були враховані пропозиції членів уряду, профспілок, роботодавців, громадськості та експертів, висловлені під час його попереднього розгляду.

«Сьогодні ці зміни були розглянуті, і в цілому уряд підтримав цей документ. Заперечень щодо його прийняття на засіданні під час голосування висловлено не було».

Уманський зауважив, що баланс Державного бюджету та його основні ресурсні показники не змінювалися. Він нагадав, що видатки проекту Держбюджету-2010 затверджені у сумі 324 млрд грн, доходи — на рівні 285 млрд грн, дефіцит — 46,7 млрд грн (3,97% ВВП), у тому числі по загальному фонду — 24,8 млрд. грн. і по спеціальному — 21,9 млрд. грн.

В.о. міністра фінансів зазначив, що Основний фінансовий документ країни на наступний рік не передбачає жодних податкових змін.

Раніше президент України надав уряду принципові зауваження до проекту державного бюджету 2010 року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com