Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

З днем працівників освіти!

У розповні осені, в розкриллі щедрот природних приходить до нас це свято всіх освітян. Дарує тепло по-осінньому притлумленого сонця, викликає відчуття й згадки шкільних, студентських, інститутських чи університетських років. Нагадує по-особливому й вагомо, що саме освіта – серцевина формування особистості. Що саме від неї чи не найперш залежить, як складеться доля людини.

Традиційно – це ще й День Учителя, центральної постаті освітянського буття. А їх в Україні тисячі й тисячі, — самовідданих трударів, що сіють добре й вічне у душі тих, хто розпочинає опановувати найскладніше з усіх мистецтв – мистецтво жити, бути на землі самодостньою людиною, неординарною особистістю.

Редакція газети «Персонал плюс» вітає всіх українських освітян з професійним святом, бажає при здоров»ї й світлому оптимізмі, попри весь драматизм нинішньої доби, і надалі нести високе звання Вчителя. З святом вас, многая і славная літа вам і вашим родинам!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com