Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дебют першокурсника

Днями у чарівному куточку України Пущі Водиці, серед мальовничої природи, МАУП приймала у свою сім’ю першокурсників.

Добра освіта — основа успішної кар’єри. Тому, для здобуття високих професійних знань, близько 10 тисяч студентів в багатьох містах України обрали навчання в Міжрегіональній Академії управління персоналом.

Привітати своїх вихованців прийшли їхні педагогічні наставники: ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Валерій Борисович Захожай, проректор з наукової роботи Микола Федорович Головатий, проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Федорівна Біжик. Адміністрація Академії щиро побажала успіхів у навчанні, професійного зростання і веселого та цікавого студентського життя, яке ніколи не забувається, бо це — найприємніші роки юності.

Ще у 2003 році Департамент з виховної роботи Міжрегіональної Академії управління персоналом затвердив «Кодекс честі МАУП», який приймають всі нові студенти у День першокурсника. Головною думкою кодексу є слова Костянтина Ушинського: «Служіння Богові і Батьківщині». Кодекс честі МАУП — це сукупність традиційних морально-етичних норм. Основу Кодексу честі становлять вимоги Конституції України, Концепція виховання в МАУП та кращі традиції української нації. Саме в цей день кожен першокурсник отримав «Пам’ятку першокурснику», яку має зберігати до самого закінчення навчання.

Як результат офіційної частини свята та приєднання першокурсників до великої сім’ї МАУП, студенти та співробітники Академії разом заспівали студентський Гімн Академії.

Свято ж продовжила конкурсна програма. Першокурсники взяли активну участь у підготовці до виступів і показали, що вони гідні нести ім’я «Студент МАУП»

Під час святкового концерту, організованого молоддю, виступаючі довели, що, незважаючи на управлінське спрямування вузу, орієнтуються не лише в сфері бізнесу, юриспруденції чи економіки, а й близько знайомі з мистецтвом, добре співають, танцюють і пробують себе навіть у акторському мистецтві. Глядачі дійсно переконалися — МАУП має таланти.

Цього року у святі взяли участь не лише українські студенти, але й першокурсники з Ірану, північної Африки та інших країн, які приєдналися до великої студентської родини МАУП. Тож на святі першокурсника вони показали яскраві вміння співати, танцювати та грати на музичних інструментах, а також продемонстрували особливості мистецтва своїх культур. Особливу хвилю емоцій і оплесків викликало виконання студентом з Ірану української народної пісні «Ніч яка місячна».

Традиційно, свято першокурсника закінчилося частуванням святковою кашею зі спільного казана, що символізує єднання всієї дружньої студентської родини.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com