Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРО ЩО «ДБАЄ» СТРІХА?

До нашої газети за допомогою звернулася Ірина.

Василівна Білецька з Києва. У неї, на Осокорках, розповіла вона, в кооперативі «Вікторія» правління на чолі з паном Стріхою відбирає чотири сотки землі. Причина цього — нібито несвоєчасне встановлення паркану. Принаймні, так В. В. Стріха написав їй у листі-попередженні.

Коли ми приїхали подивитись на ділянку Ірини Василівни, то були вражені дивним станом речей. Чому це правління з Стріхою на чолі так пильно «дбає» про паркан Ірини Білецької, коли поряд на ділянці її сусіда взагалі немає паркану, бур»ян та різне сміття розкидане? І до цього ні в кого немає жодного діла, не кажучи, щоб взагалі забрати ту занедбану ділянку…

Далеко не все гаразд діється в столиці України на дев»ятнадцятому році незалежності. Чимало несправедливості, . Особливо — з боку влади: великої, меншої, ще меншої і зовсім малої. Багато незахищених громадян. Чи не така ситуація й у нашому випадку?

Тож маємо намір відстежувати його і в наступних номерах газети розповісти читачам про перебіг ситуації в столичних Осокорках.

 І ще одне. Подібне до нашого випадку діється в центрі України. Мимоволі замислюєшся: а як виживають українці в глибинці, хто там захистить наших співвітчизників?

 

 

Василь КОПИСТКО
На фото: Ірина Бі­лецька з дворічним синочком Артемом.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com