Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Екологи проти Тор Gear

Британські екологи провели акцію протесту проти байдужого ставлення до зміни клімату, висипавши перед будинком ведучого програми Тор Gear Джеремі Кларксона два мішки гною, розвернувши плакат з написом «Ось куди ти нас тягнеш».

Як повідомляється, в акції взяли участь сім жінок-активісток з групи борців за природу Climate Rush. На думку представниць групи, Кларксон поплатився за висміювання проблеми зміни клімату в своїй програмі, заявивши, що під час подорожі до Антарктики його автомобіль викинув в атмосферу 1,7 тонни вихлопних газів. «Я люблю Джеремі. Я люблю швидкі машини. Але... Я дізналася, що зміна клімату зробить моє майбутнє невідомим. Я вивалюю перед будинком Кларксона гній, щоб він зрозумів, що таке ставлення до навколишньої природи всіх нас занурить у фекалії», — передає Reuters слова представниці групи екозахисників Темсін Омонд.

Джеремі Кларксон персона досить скандальна. Нагадаємо, на початку цього року йому вже довелося вибачатися за те, що під час свого виступу в Австралії він назвав прем’єр-міністра Великобританії Гордона Брауна «однооким ідіотом з Шотландії».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com