Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Почесний доктор

Днями під час засідання Президії МАУП відбулося вручення диплому почесного доктора Міжнародної Кадрової Академії пану Таха Расулу, партнеру Академії з регіону Курдистан (Ірак), куратору Інституту «Маргарет» (м. Сулейманія). Нагороду вручив Голова Наглядової ради МАУП Георгій Щокін.

Найближчим часом, у Курдистані, в місті Сулейманія, а це друге після столиці місто цієї країни, планується створення центру відкритої освіти МАУП на базі компьютерно-лінгві­стичної школи Інституту «Маргарет», яка нещодавно пройшла ліцензування у Міністерстві освіти регіону Курдистан. Також у ході попередньої зустрічі було обговорено питання набору курдських студентів для навчання в МАУП у Києві.

Пан Таха Расул — випускник Московського державного університету імені М. Ломоносова, історик за фахом. Тривалий час він був депутатом Парламенту Курдистану. Крім того, це відомий громадський діяч, підприємець, а також меценат — за його сприяння у Курдистані відкрито багато культурних об’єктів та пам’ятників. Зараз пан Таха Расул займається питаннями поглиблення співробітництва і в економічній, і в освітній, і в культурно-гуманітарній сферах, між регіоном Курдистан Республіки Ірак та Україною.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com