Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Найдовший в світі

Багато компаній і приватних ентузіастів створюють лімузини по всьому світу з найрізноманітніших автомобілів. Є вже звичні для нас «Хаммери», «Кадилаки». Деякі майстри намагаються виділитися і створюють нестандартні лімузини, наприклад, з Ferrari 360 або класичного «мускул кара». Але один з найвідоміших лімузинів, який записаний в 1984 році в «Книгу Світових Рекордів Гіннеса» як найдовший автомобіль, побудований на базі седана Cadillac 1976 року.

Машина завдовжки більше 12 метрів має стандартні дві осі і всього чотири колеса, що багатьох і здивувало. До сьогодні вона, звичайно, вже трохи просіла і стоїть на підпорах. Але у минулому даний «Кадилак» не тільки возив зірок, але і сам був зіркою. Машина засвітилася не тільки в «Книзі Світових Рекордів Гіннеса» (у тому числі і на її обкладинці), але і в багатьох журналах, таких як The Globe, Star, National Inquirer, Vouge і La Magazine. Географія згадувань даного лімузина ще ширша, ніж поява в глянці. Про щонайдовший «Кадилак» говорили в ток-шоу на телебаченні в Японії, Франції, Німеччині, Італії, Швеції, Англії і Ізраїлі.

Cadillac Limousine має подовжені передню і задню частини. Переробка торкнулася задніх крил і багажника, спереду решітка радіатора була значно винесена вперед щодо фар. У салоні, звичайно, є бар, притому електронний, три телевізори, телефон, стереосистема, кондиціонер і підсвітка. На даний момент легендарний  лімузин продають всього за 85 тисяч доларів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com