Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МВФ за «вето»

Місія МВФ під керівництвом Джейли Пазарбазіолу, яка відвідала Київ для метою перегляду програми уряду, що впроваджується за підтримки фінансування МВФ в рамках угоди stand-by, заявила, що економічна та фінансова ситуація в Україні стабілізувалися як результат економічної політики і стратегії, які впроваджувалися згідно з програмою.

На думку фонду, для того, щоб закріпити ці досягнення необхідно буде забезпечити дисципліноване впровадження політики і прийняти коригуючі заходи за деякими напрямками.

Підтримка узгодженого пакету заходів економічної політики мусить бути виражена з боку чотирьох високопосадовців, які поставили підписи під програмою — президента, прем’єр-міністра, міністра фінансів та голови Нацбанку — включно з наданням запевнень щодо застосування права «вето» до прийнятого Верховною Радою закону про зростання зарплат і пенсій, що, як твердить МВФ, йде в розріз з фінансовими цілями програми України.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com