Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ото втнув!

У Британії продовжується скандал навколо відставки голови Ради по боротьбі з вживанням наркотиків Девіда Натта, після його слів про те, що марихуана не шкідливіша, ніж алкоголь або тютюн, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Як заявив Девід Натт, вживання «екстазі», LSD і марихуани менш шкідливо, ніж алкоголь і сигарети. Натт вважає, що необхідний новий «рейтинг шкідливості», щоб попередити громадськість про можливу небезпеку вживання «різних речовин».

На думку професора, алкоголь має зайняти в цьому рейтингу п’яте місце після кокаїну, героїну, барбітуратів і метадона, а тютюн — дев’яту позицію, випередивши марихуану, LSD і «екстазі». Натт заявляв, що «вживання «екстазі» не шкідливіше, ніж їзда на коні». На знак протесту проти звільнення Натта пішли у відставку два інших члена Ради по боротьбі з наркотиками. Сам професор погрожує, що кількість тих, хто звільниться, може збільшитися до 28 людей. Робота Ради може виявитися паралізованою.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com