Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Нам необхідно дбати про розвиток власної економіки»

Днями до Міжрегіональної Академії управління персоналом завітав український політик, народний депутат, член фракції блоку «Наша Україна — народна самооборона» Зіновій Шкутяк.

Свого часу Зіновій Васильович був мером Івано-Франківська, а з 2006 року — народний депутат України. Нині Зіновій Васильович — член Комітету з будівництва, житлобудування і регіонального розвитку.

Під час виступу народний депутат проаналізував розвиток економіки, починаючи з 2004 року.

Серед сучасних фінансових проблем в Україні Зіновій Шкутяк виділяє проблему, пов’язану з прийняттям бюджету у цьому році: «Економічна ситуація важка ще тим, що ми маємо найгірші грошові угоди з Росією стосовно газу».

Для того, щоб уникнути надзвичайної ситуації депутат радить зробити правильні економічні і політичні кроки.

Серед студентів виникло запитання щодо проведення аграрної реформи в Україні.

Актуальним було запитання щодо адміністративних змін: «Ми маємо створити адміністративні утворення, які повинні самостійно виконувати певні функції. Я впевнений, що Україна зробить крок щодо проведення адміністративної реформи. Всі наші сусіди вже давно провели цю реформу, а ми ні. Це свідчить про неправильні політичні дії», — зазначив Зіновій Шкутяк.

Народний депутат вважає, що для виходу із кризи необхідно стимулювати розвиток власної економіки, робити кроки щодо розвитку аграрно-промислового комплексу, уникнення негативного платіжного балансу.

Для майбутніх правників досить цікавим було тема внесення змін до Конституції України. Нардеп прокоментував це так: «Найголовніше питання Президента сьогодні — прийняття закону щодо внесення змін до Конституції, який би відповідав потребам всіх гілок влади».

На добру згадку про зустріч ректор Академії Валерій Захожай вручив Зіновію Шкутяку цінні книги видавництва МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com