Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новий скандал

Ялтинська міліція задокументувала факти нецільового використання в «Артеку» бюджетних коштів на суму 10 мільйонів гривень. Про це йдеться в повідомленні відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС у Криму. У міліції нагадують, що головним контрольно-ревізійним управлінням України була проведена перевірка фінансово-господарської діяльності МДЦ «Артек» за період з 1 березня 2005 по 1 вересня 2007 року, «в ході якої виявлено фінансових порушень на суму 301,6 млн. гривень». На даний час за всіма фактами, виявленими КРУ, проводиться додаткова перевірка. «Вже зараз можна констатувати, що міліцією Ялти виявлено і офіційно задокументовано факт нецільового використання бюджетних коштів на суму 10 мільйонів гривень. Робота триває», — йдеться в повідомленні.

У міліції також зазначили, що Головне управління МВС у Криму раніше не мало доступу до результатів перевірки КРУ, оскільки МДЦ входив у відання Державного управління справами президента.

«Міліція Криму отримала доступ до акту перевірки МДЦ «Артек» і має намір дати юридичну оцінку кожному факту фінансових порушень», — сказано в повідомленні.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com