Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Онук Сталіна вважає, що українців умертвили законно

Онук Йосипа Сталіна Євген Джугашвілі вимагає порушити кримінальну справу проти співробітників СБУ і суддів, які визнали Сталіна винним в організації Голодомору в Україні в 1932-1933 роках.

«Судді не могли не знати, що стаття 442 КК України, яка передбачає покарання за геноцид, введена в Україні в 1990-х роках і призначена для розгляду діянь сучасних лідерів — Кравчука, Кучми і Ющенка, а не справ мого вже померлого діда», — стверджує він у відповідь на вердикт Апеляційного суду Києва від 13 січня цього року.

«Таким чином, здійснення моїм дідом будь-яких злочинів за законами радянської і нинішньої України — цинічний вимисел», — заявляє Джугашвілі.

За його словами, «службовці СБУ і судді цинічно потоптали пункт 1 статті 7 Євроконвенції про захист прав людини: ніхто не може бути засуджений за діяння чи за бездіяння, які, відповідно до чинного нацзаконодавства, на момент вчинення не були злочином».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com