Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Має намір стати мером

Сергій Тігіпко спробує посісти місце мера Києва, якщо у нього не вийде стати прем’єр-міністром. Про це він сказав в ефірі програми «Чорне і біле» на телеканалі ТВі.

«Якщо не вийде одержати посаду прем`єра, яка дає більше всього впливу на країну, то цілком можливо, що це буде Київ. Масштаб теж дуже великий, — зазначив Тігипко. — І, найголовніше, ти можеш сказати: я дуже добре знаю місцеві проблеми. Ти можеш говорити з людьми в регіонах».

С.Тігіпко також упевнений, що його партія на місцевих виборах в травні набере більше 13%.

«Я хочу увійти в історію як творець партії «Сильна Україна», яка ще 100 років працюватиме, — говорить він. — Більш того, я не сподіваюся на себе. Я взяв дуже сильних консультантів, які допомагають мені це правильно зробити, тому що в Україні ніхто не знає, що таке побудувати партію», — сказав Тігіпко, зазначивши, що співпрацює з французьким політтехнологом Жаком Сегела.

«Думаю, що через певний час я оголошу такий вільний набір до групи депутатів, які захочуть підтримати партію «Сильна Україна» навіть у нинішньому складі парламенту, — наводить слова політика Українська правда. — Я почав такі переговори і переговорив вже з трьома людьми з приводу такої роботи. Це люди з фракції «Наша Україна».

«Буду відвертий, вони мені сьогодні потрібні, тому що я хочу впливати на процеси в країні. Для цього мені потрібна, принаймні, якась депутатська група... Якщо це вийде більшість депутатської фракції — це супер, тому що без цієї фракції ніхто не створить більшості і впливати через цю фракцію можна буде дуже серйозно», — говорить політик.

Відповідаючи на питання, до якої частини фракції НУ-НС належать ці депутати — лояльної прем’єрові Юлії Тимошенко чи президентові Віктору Ющенку, Тігіпко заявив: «Є люди і звідти, і звідти. Двоє людей з одного боку, і один з іншого».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com