Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ХАЙ ПАРЕ НАС РОЗСУДИТЬ

Депутати парламенту направляють звернення до ПАРЄ та Європарламенту стосовно порушень під час ратифікації угоди щодо пролонгації перебування ЧФ РФ в Криму.

Про це заявив лідер партії «За Україну» В’ячеслав Кириленко.

«Ми направляємо звернення до Парламентської асамблеї Ради Європи, парламентської асамблеї з ОБСЄ та до Європарламенту із викладенням усіх фактів порушень нормативно-правового та процедурного характеру під час цієї так званої ратифікації», — сказав він.

За його словами, до викладених фактів входять порушення, вчинені під час підготовки і внесення, а також безпосередньо процедура ратифікації, включно з відсутністю обговорення питання у залі.

«Ми будемо відстоювати у цих європейських інституціях наш погляд на ці події. Цей погляд полягає у тому, що жодної ратифікації не відбулося, і в зв’язку з цим, на нашу думку, для України як суб’єкта міжнародного права продовжують діяти угоди від 1997 року, за якими до 28 травня 2017 Чорноморський флот мусить залишити українську територію», — сказав він.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com