Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВИХІД Є — СТРАХОВА МЕДИЦИНА

У наш час проблеми здоров’я і фізичної культури — напрочуд актуальні теми суспільства. Саме проблемам охорони здоров’я та розвитку спорту було присвячено засідання Дискусійного клубу студентів Міжрегіональної Академії управління персоналом, яке днями відбулося в МАУП. На зустріч зі студентами прибув народний депутат України від Партії регіонів Віктор Корж.

Віктор Петрович — заступник голови комітету Верховної ради з питань охорони здоров’я та віце-президент Національного олімпійського комітету, тож своєрідні поради про здоровий спосіб життя для студентів стали досить цінними.

Віктор Корж брав участь у створенні передвиборної програми Віктора Януковича з питань охорони здоров’я. До того ж у найближчій перспективі — прийняття закону з питань страхової медицини, що, можливо, поліпшить стан медицини та охорони здоров’я.

«У системі охорони здоров’я у наш час існують серйозні проблеми, які потребують вирішення. Якщо порівняти Радянський Союз і сьогодення, то, звісно, існують суттєві відмінності. У 1962 р здоров’я громадян України було на досить високому рівні — за статистичними даними наша країна займала 2 місце в Європі. А це високий показник. У нинішньому році за даними Міністерства охорони здоров’я Україна займає передостаннє місце в Європі», — зазначив Віктор Корж.

Відомо, що Партія регіонів не поспішає з підписанням договору з Міжнародним валютним фондом щодо кредитування, оскільки однією із умов договору є підвищення пенсійного віку громадян. «В Україні середній вік чоловіків становить 63 роки, жінок — 68. Це сумні дані. Таким чином, питання щодо зміни пенсійного віку громадян варто закрити», — зазначив з цього приводу Віктор Корж.

У наш час Україна наполегливо готується до проведення Євро — 2012. Звісно, без проблем як політичного, так і фінансового плану не обійшлось. Про цю політику Віктор Петрович зазначив наступне: «Взагалі, Євро — 2012 — не лише спортивний захід — це проект розвитку нашої країни. Колосальна проблема в підготовці цього заходу — недостатній рівень  іноземних інвестицій, що є наслідком   політики попередньої влади, яка   вчасно не забезпечила підготовку необхідних законопроектів».

 В кінцевому результаті представник влади наголошує, що вирішення всіх соціальних проблем полягає у прийнятті та застосуванні нових програм. На згадку про цікаву зустріч ректор МАУП Валерій Захожай вручив народному депутату книги видавництва МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com