Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАУКОВЕ ЖИТТЯ ФІЛІЇ

Стало вже доброю традицією проводити в стінах Севастопольського філії Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП) щорічні регіональні науково-методичні конференції, присвячені актуальним проблемам інтеграції України і Криму в світовий економічний простір.

Днями на конференцію: «Проблеми інноваційного розвитку в соціокультурному і економічному просторі» заявили про участь більше 60-ти учених і практиків з Павлограду, Донецька, Чернівців, Харкова, Ялти, Севастополя і інших міст України і Криму, які незвичайно живо і на високому професійному, науково-аналітичному рівні провели обговорення нагальних питань соціокультурного і економічного розвитку регіонів України і її інтеграції в світовий простір.

Цікавими, з глибоким аналізом і науковою переконливістю, прозвучали доповіді провідних фахівців Севастополя — кандидата педагогічних наук СФ МАУП Георгія Рюмшина; кандидата технічних наук Севастопольської військово-морської академії ім. П.С.Нахимова Олексія Кисельова; кандидата біологічних наук, член-кореспондента Кримської академії наук Олександра Супруновича; директора Севастопольського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, магістра держуправління, Заслуженого працівника соціальних служб Ірини Новікової; завідуючою кафедрою економіки і менеджменту, доцента Севастопольського філіалу МАУП Галини Канигіної та ін.

 Проведена конференція показала не тільки здатність Севастопольської філії МАУП концентрувати в своїх стінах високий науково-педагогічний потенціал, але бути лідером в системі вищої освіти, слідувати високим технологіям наукового і освітнього процесу, можливістю ставити і вирішувати проблеми соціокультурного і економічного розвитку регіону.

Особливе слово слід сказати і про організаторів науково-методичної конференції. Севастопольську філію очолює кандидат технічних наук, професор Анатолій Бурдейний, який зумів додати організованому заходу формат що далеко виходить за рамки регіону, що дозволяє їй стати частиною наукової діяльності Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП); Анатолій Коваленко — голова оргкомітету, кандидат мистецтвознавчих наук, учений з високим науковим потенціалом, автор декількох монографій і професор по гуманітарних дисциплінах; Світлана Терницька — заступник голови оргкомітету, кандидат педагогічних наук, доцент, людина творчої активної позиції і фахівець в соціальній роботі. Георгій Рюмшин — члена оргкомітету і ідеолог всіх наукових конференцій, що проводяться в СФ МАУП, кандидат педагогічних наук, професор.

О.Коваленко,
професор СФ МАУП 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com