Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Почесний професор

Днями в штаб-квартирі Міжнародної Громадської Організації «Міжнародна Кадрова Академія» (м. Київ) відбулася урочиста церемонія вручення диплому «Почесний професор» Ніку Езе. (Федеративна Республіка Нігерія).

2010 рік — це визначний рік в житті молодої країни Нігерія. 1 жовтня 2010 року відбудеться святкування 50-річчя від Дня проголошення Незалежності Республіки. На сьогоднішній день Республіка Нігерія є однією з стратегічних експортерів нафти у світі. Ця дивовижна африканська країна має багату історію та культуру, тому її часто називають «Африка у мініатюрі».

Вже більше двох років Міжнародна Кадрова Академія співпрацює з холдінговою компанією «Торгівельний Альянс «Україна-Нігерія» в галузі культури та освіти. Нещодавно Міжнародну Кадрову Академію відвідала делегація на чолі з Заступником Посла Федеративної Республіки Нігерія в Україні Мартін Геренг — Сен.

Одному із членів делегації, Ніку Езе — активному громадському діячеві, бізнесмену, меценату, засновнику Народно-Демократичної Партії Республіки Нігерія — за високий професіоналізм, успішну управлінську роботу, активну суспільно-політичну та благодійну діяльність, створення ефективної структури менеджменту і бізнесу, а також зміцнення міжнародних відносин — присвоєно академічне звання «Почесний професор». На святковій церемонії вручення були присутні Заступник  Посла Федеративної Республіки Нігерія Мартін Геренг — Сен. ВАТ «Нові зодчі» Чигасов Сергій Георгійович, представник холдінгової компанії «Торгівельний Альянс «Україна-Нігерія» Інванферо Нурудин, члени товариства дружби між Україною і Нігерією та інші почесні гості.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com