Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перевірка партнерів по бізнесу з допомогою частного детектива

Встановлення ділових відносин з новими компаніями - невід'ємна умова зростання фінансового добробуту компанії. Але співпраця з новими компаніями може обернутися для фірми фінансовими втратами і зіпсованою репутацією, оскільки несе в собі різні види ризиків, у тому числі:

  1. Ризик неотримання прибутку, оскільки підприємство може виявитися неплатоспроможним;
  2. Несвоєчасне або неповне виконання контрагентом фінансових та інших зобов'язань;
  3. Невідповідність фактичної якості надаваних послуг заявленому при укладанні угоди і оформленні договору співробітництва;
  4. Ризик шахрайства з боку нового партнера, що включає використання фальсифікованих документів про реєстрацію та місцезнаходження фірми, відсутність ліцензії на здійснення комерційної діяльності, надання недостовірних відомостей про кадровий склад.

Повністю виключити ризики при взаємодії з контрагентами неможливо, але найкращий спосіб звести вплив ризиків до мінімуму - здійснити перевірку партнерів на благонадійність. Не кожна компанія може дозволити собі утримання корпоративної служби безпеки, вирішальною подібні питання, тому слід звернутися до частного детектива з детективного агентства, що надає послугу перевірки ділових партнерів.

Детективні агентства пропонують свої послуги оцінки сумлінності потенційних партнерів і ступеня ризику при встановленні співпраці. Послуга перевірки партнерів передбачає виконання таких дій:

  • збір інформації про фактичне і юридичне розташуванні фірми, визначення контактів;
  • отримання достовірних відомостей про установчі документи, величині статутного капіталу, про засновників і акціонерів, виявлення впливових осіб;
  • збір інформації про отримані фірмою ліцензіях на здійснення діяльності;
  • перевірка наявності у партнера зв'язків у кримінальному світі;
  • перевірка репутації партнера, в тому числі аналіз фірм-контрагентів;
  • дослідження активів фірми, даних бухгалтерського балансу та звітності, а також загальна оцінка платоспроможності фірми;
  • вивчення податкової історії фірми;
  • отримання відомостей про кадровий склад, про обстановку в офісі і професійній підготовці співробітників.

Приватні детективи здійснюють збір будь-якої інформації для перевірки бізнес-партнерів, а також можуть виконати аналіз отриманої інформації у відповідності з поставленими цілями і конкретними завданнями клієнта. Крім основної інформації, що знаходиться у відкритому доступі і отриманої з офіційних джерел, детективное агентство «Частный детектив Украина» надасть вам результати ретельної роботи з інформаційного розшуку та аналізу незначних, але важливих аспектів діяльності потенційних партнерів з різних міст Львів, Харків, Донецьк, Одеса, Дніпропетровськ, Запоріжжя та ін.

Перевірка надійності ділових партнерів актуальна в ситуаціях, коли виникають підозри щодо контрагентів, спільно з якими компанія здійснює діяльність тривалий час. Наявність достовірної інформації позбавить від складних ситуацій і можливих фінансових втрат. Попереднє вивчення всіх аспектів діяльності потенційного партнера дозволить вдало провести ділові переговори і укласти угоду на більш вигідних умовах.

частный детектив Принципами роботи приватного детективного агентства є:

  • конфіденційність;
  • оперативність, що передбачає виконання поставлених завдань в найкоротші терміни;
  • ефективність, обумовлена сучасним технологічним оснащенням і досвідом професійних детективів.

Довірте оцінку надійності потенційних партнерів детективному агентству http://detectives-ukraine.com, яке вирішить вашу проблему роботи з партнерами найкращим чином.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com